China: Un bloc cu 6 etaje s-a prăbușit din senin. Cinci persoane au murit, iar alte câteva zeci sunt prinse sub dărâmături (VIDEO)

China: Un bloc cu 6 etaje s-a prăbușit din senin. Cinci persoane au murit, iar alte câteva zeci sunt prinse sub dărâmături (VIDEO)
Sursa Foto: Twitter

Momente de coșmar în orașul chinezChenzhou, duminică dimineață. Un bloc de locuințe cu 6 etaje s-a prăbușit din senin. Cel puțin 5oameni și-au piedut viața, 7sunt încă prinșisub dărâmături, iar alți 15 au reușit să se salveze, potrivitglobaltimes.cn.

Mai mult decât 400 salvatori, 80 vehicule de salvare și doi câini de căutare participă la misiunea de salvare a locatarilor.

Cauza accidentului este necunoscută. Localnicii spun că prăbușireaa provocat și o cădere de tensiune în zonele înconjurătoare. Clădirea era o construcție nouă, dată în funcțiune de aproximativ 3 ani

Ultima oră
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac