Chinezii au mai inaugurat un pod de sticlă deasupra unei prăpastii. Imaginile sunt uluitoare (VIDEO)

Chinezii au mai inaugurat un pod de sticlă deasupra unei prăpastii. Imaginile sunt uluitoare (VIDEO)
Foto: CEN

Chinezii au inaugurat un nou pod de sticlă deasupra unei prăpastii, notează Daily Mail. Aflat la 580 de metri deasupra solului, acesta înlocuiește o veche punte de lemn și metal din Wanfo Mountain National Scenic Park – provincia Hunan.

Podul de sticlă are o lungime de 50 de metri și o lățime de doi metri. Autoritățile chineze speră că acesta va atrage și mai mulți turiști în zonă.

Agenția Xinhua a pus pe Facebook un clip de prezentare a noii atracții turistice, iar postarea a primit aproape 5.000 de like-uri și a fost distribuită de peste 3.000 de persoane. Mulți utilizatori ai rețelei de socializare au lăudat rezultatul, în timp ce unii s-au întrebat cum de au reușit chinezii să facă așa ceva.

Chinezii au mai inaugurat un pod de sticlă deasupra unei prăpastii

Tags:
Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)