Cirque du Soleil își anulează cele 40 de spectacolele pe care trebuia să le susțină în Turcia (VIDEO)

Cirque du Soleil își anulează cele 40 de spectacolele pe care trebuia să le susțină în Turcia (VIDEO)
Foto: hedgehogsvsfoxes.com

Cirque du Soleil și-a anulat cele 40 de spectacole pe care urma să le susțină în Turcia. Decizia a venit în urma crizei politice din această țară și a tentativei recente de puci militar, potrivit libertatea.ro.

„Nu suntem în măsură să asigurăm securitatea angajaților noștri”, a declarat postului național Radio-Canada purtătoarea de cuvânt a Cirque du Soleil, Marie-Hélene Lagacé.

Spectacolul Blüm era programat în datele de 16 august și 17 septembrie în cadrul festivalului ‘Expo Horticole 2016’ din orașul Antalya, din sud-vestul Turciei.

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a lansat o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva „virusului” rebeliunii pusă pe seama predicatorului exilat în SUA, Fethullah Gülen.

Cirque du Soleil: Kurios

#DIRECT_ONE_cty7hp#

Tags:
Ultima oră
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tuni noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea