Clipul VIDEO care a înspăimântat internetul! Antrenamente periculoase ale unei comunități din India

Clipul VIDEO care a înspăimântat internetul! Antrenamente periculoase ale unei comunități din India
foto: In the Now

Sikh este o religie monoteistă care își are originea într-o regiune din India. Cei care fac parte din această comunitate au tendința să poarte tot timpul un turban pe cap, o brățară din fier sau oțel, să nu-și taie părul sau unghiile și să poarte tot timpul la ei o sabie ascunsă în curea.

Bărbații Sikh au niște obiceiuri foarte ciudate de a se antrena. Aceștia se luptă cu săbii și tot felul de arme specifice culturii lor cu fiecare ocazie. De asemenea, antrenamentul lor include un obicei de-a dreptul înfricoșător. În filmarea de mai jos se poate observa cum un bărbat stă întins pe jos, în timp ce un altul folosește un baros pentru a sparge nucile de cocos din jurul corpului său. Momentul culminant care a tăiat respirația tuturor privitoriloreste atunci când încearcă să spargă fructele aflate fix lângă capul bărbatului.

Clipul video care a înspăimântat internetul! Comunitatea Sikh din India practică jocuri periculoase

#DIRECT_ONE_h5acxk#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)