Concertul caritabil al Arianei Grande a strâns o SUMĂ RECORD pentru victimele atacului din Manchester. Fanii și poliția au dansat împreună! (VIDEO)

Concertul caritabil al Arianei Grande a strâns o SUMĂ RECORD pentru victimele atacului din Manchester. Fanii și poliția au dansat împreună! (VIDEO)

Peste 10 milioane de lire au fost adunate prin concertul caritabil al Airanei Grande, One Love Manchester, organizat duminică în oraşul britanic, pentru ajutorul victimelor atacului petrecut pe 22 mai, pe Manchester Arena. Banii vor merge către Fondul de Urgenţă We Love Manchester, scrie Mediafax.

Ariana Grande a organizat duminică seară un eveniment de proporţii, pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford din oraşul Manchester, cu scopul de a colecta fonduri pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de atacul terorist de la Manchester, care a dus la moartea a 22 de oameni, peste 100 find răniţi.

Suma a fost strânsă prin vânzarea biletelor, produse promoţionale şi alte donaţii, 2 milioane de lire provenind doar din donaţiile prin SMS în Marea Britanie, linia telefonică fiind deschisă în timpul celor trei ore de concert.

Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani a urcat pe scenă alături de trupe şi cântăreţi precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, şi Little Mix, fanii fiind surprinşi şi de apariţii -surpriză a fostului solist al trupei Oasis, originar din Manchester, Liam Gallagher.

EMOȚIONANT: Fanii și poliția au dansat împreună la Manchester!

#DIRECT_ONE_0f3dgp#

Mulţimea a ţinut un minut de reculegere, la începutul evenimentului. Episcopul de Manchester, David Walker, a fost cel care a condus momentul dedicat victimelor ”de oriunde terorismul şi-a arătat faţa urâtă”.

Primarul oraşului, Andy Burham, a declarat că este ”foarte bine” că acest eveniment are loc. ”Care este alternativa?”, s-a întrebat într-o discuţie cu BBC. ”Devenim temători, iar ăsta nu este răspunsul”, a spus primarul.

La eveniment au participat 50.000 de oameni, printre aceştia numărându-se şi mulţi dintre fanii care au participat la concertul Arianei Grande când s-a petrecut atacul terorist.

Măsurile de securitate au fost înăsprite pentru acest show, mai ales după atacurile de la Londra de noaptea trecută. Toţi cei care au pătruns pe terenul de cricket Old Trafford au fost verificaţi, fiind folosite inclusiv sisteme de securitate de tipul celor utilizate în aeroporturi.

În timpul concertului de duminică, Coldplay şi Ariana Grande au cântat a reinterpretare a melodiei trupei Oasis 'Don't Look Back In Anger'.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)