Corleone din România: O grupare interlopă de români a terorizat Italia (VIDEO)

Corleone din România: O grupare interlopă de români a terorizat Italia (VIDEO)
foto: presaonline.com

O grupare de interlopi a fost condamnată în Italia după acelaşi articol din lege folosit în cazul celebrilor mafioţi sicilieni din Cosa Nostra. Gruparea a fost fondată de un fost pugilist, care a colaborat inclusiv cu clanul Corduneanu, arată B1 TV.

Interloopul ieşean Viorel Oarză a pus pe picioar e o grupare ce a ajuns să fie temută până şi în SIcilia. Oarză îşi conducea supuşii prin iubita sa, Alina Ursache, poreclită "regina clonării cardurilor".

Oarză a fondat în anul 2000 gruparea Brigada. n 2009, Oarză a încercat să îl asasineze pe liderul mafiei albaneze din Torino, Nol Sheu, fiind condamnat doi ani mai târziu şi încarcerat.

Povestea tinerilor români care au comis ilegalităţi în Italia a ajuns nu doar în atenţia autorităţilor din zona Siciliei ci şi a presei din Peninsulă.

O grupare interlopă de români a terorizat Italia

#DIRECT_ONE_kydw7h#

"E un roman de crimă din Europa de Est. Este povestea unor tineri români care au plecat la început capul în faţa albanezilor şi care apoi s-au ridicat şi au format un grup mafiot puternic, complet, cu ritualuri de afiliere şi ierarhii militare", au scris jurnaliştii cotidianului La Repubblica.

Clanul lui Oarză ar fi colaborat chiar cu brigada condusă de fraţii Corduneanu mai ales pe linia prostituţiei. Astfel, în Italia reţeaua s-a îmbogăţit cu fete aduse din Europa de est. 15 români, membri ai unei organizaţii in "Brigada" interlopului, au fost condamnaţi de judecătorul din Torino chiar şi până la 15 ani de închisoare.

De asemenea, toţi membrii grupării aveau un tatuaj pe corp reprezentând Crucea Cavalerilor Templieri.

Tags: