Dacian Cioloș: De data asta am reușit să votez, după ore bune de așteptare la coadă, la Ambasada României la Bruxelles

Dacian Cioloș: De data asta am reușit să votez, după ore bune de așteptare la coadă, la Ambasada României la Bruxelles
Foto: psnews.ro

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloș a scris pe Facebook că a reușit să voteze, la Bruxelles, după ore de așteptare la coadă.

„De data asta am reușit să votez, după ore bune de așteptare la coadă, la Ambasada României la Bruxelles. Sunt cozi de sute de metri – e regretabil că oamenii trebuie să-și sacrifice o jumătate de zi pentru a-și exercita un drept fundamental”, a scris Dacian Cioloș pe contul său de Facebook.

„În calitate de cetățean român am stat la rând și am votat când mi-a venit rândul, după vreo trei ore și jumătate. Când am avut calitatea de comisar european, mi-am făcut treaba conform responsabilității pe care am avut-o. Sper ca fiecare să-și asume responsabilitatea pe care o are. Eu mi-am asumat-o azi pe cea de cetățean”, a răspuns unei întrebări Dacian Cioloș.

„Data trecută nu am reușit să votez, încercând să votez ultimul. Cât am fost demnitar, am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a nu înșela încrederea oamenilor care au crezut în mine. Acum sunt doar un simplu cetățean și îmi asum cu demnitate și acest status, votând, așa cum sunt condițiile pentru că din păcate nu pot să le schimb eu. Pot doar să mă exprim și o fac. Dar în calitatea de cetățean”, a continuat fostul comisar european.

Tags: