Dan Barna și USR, somați public să renunțe la mesajele „mincinoase și manipulatoare” din social media și la inducerea în eroare a bucureștenilor. Eugen Tomac (PMP): Nu puteți voi fura cât pot bucureștenii vota

Dan Barna și USR, somați public să renunțe la mesajele „mincinoase și manipulatoare” din social media și la inducerea în eroare a bucureștenilor. Eugen Tomac (PMP): Nu puteți voi fura cât pot bucureștenii vota

Eugen Tomac, președintele PMP, l-a somat public pe omologul său de la USR, Dan Barna, să elimine „mesajele mincinoase și manipulatoare” de pe rețelele sociale pe care le folosește formațiunea sa. „Nu puteți voi fura și dezinforma cât pot bucureștenii vota”, a subliniat eurodeputatul.

„Domnule Președinte al USR, Dan Barna, vă somez public să eliminiați de pe toate paginile rețelelor de socializare pe care le folosiți mesajele mincinoase și manipulatoare precum este cel alăturat!”, a scris vineri, pe Facebook, Eugen Tomac, oferind drept exempluo postare a paginii „Fără penali în funcții publice” care a publicat mesajul „dacă vrei scapi de Firea, votează Nicușor Dan” împreună cu o știre titrată „Traian Băsescu se predă cu câteva zile înainte de alegeri? «Cred că Nicușor Dan va ajunge primar»”.

Totodată, Eugen Tomac i-a solicitat public lui Dan Barna ca USR să nu mai transmită „sms-uri de dezinformare, de inducere în eroare a bucureștenilor cu privire la alegerile din 27 septembrie”.

„Este inadmisibil să preluați, în campania pentru Primăria Generală a Municipiului București, tehnicile de manipulare ale PSD pe care, până de curând, le-ați criticat și dezavuat”, a adăugat Eugen Tomac.

Președintele PMP este de părere că „președintele Traian Băsescu rămâne cel mai bun candidat al Dreptei pentru fotoliul de Primar General, iar bucureștenii îl vor vota, cu siguranță, pentru competența și experiența sa”.

„Am convingerea că bucureștenii vor sancționa USR la vot pentru aceste derapaje anti-democratice. Nu puteți voi fura și dezinforma cât pot bucureștenii vota!#BăsescuPrimarGeneral”, a conchis Eugen Tomac, președintele PMP.

Domnule Președinte al USR, Dan Barna, Vă somez public să eliminiați de pe toate paginile rețelelor de socializare pe…

Publicată de Eugen Tomac peVineri, 25 septembrie 2020