Dan Barna și USR, somați public să renunțe la mesajele „mincinoase și manipulatoare” din social media și la inducerea în eroare a bucureștenilor. Eugen Tomac (PMP): Nu puteți voi fura cât pot bucureștenii vota

Dan Barna și USR, somați public să renunțe la mesajele „mincinoase și manipulatoare” din social media și la inducerea în eroare a bucureștenilor. Eugen Tomac (PMP): Nu puteți voi fura cât pot bucureștenii vota

Eugen Tomac, președintele PMP, l-a somat public pe omologul său de la USR, Dan Barna, să elimine „mesajele mincinoase și manipulatoare” de pe rețelele sociale pe care le folosește formațiunea sa. „Nu puteți voi fura și dezinforma cât pot bucureștenii vota”, a subliniat eurodeputatul.

„Domnule Președinte al USR, Dan Barna, vă somez public să eliminiați de pe toate paginile rețelelor de socializare pe care le folosiți mesajele mincinoase și manipulatoare precum este cel alăturat!”, a scris vineri, pe Facebook, Eugen Tomac, oferind drept exempluo postare a paginii „Fără penali în funcții publice” care a publicat mesajul „dacă vrei scapi de Firea, votează Nicușor Dan” împreună cu o știre titrată „Traian Băsescu se predă cu câteva zile înainte de alegeri? «Cred că Nicușor Dan va ajunge primar»”.

Totodată, Eugen Tomac i-a solicitat public lui Dan Barna ca USR să nu mai transmită „sms-uri de dezinformare, de inducere în eroare a bucureștenilor cu privire la alegerile din 27 septembrie”.

„Este inadmisibil să preluați, în campania pentru Primăria Generală a Municipiului București, tehnicile de manipulare ale PSD pe care, până de curând, le-ați criticat și dezavuat”, a adăugat Eugen Tomac.

Președintele PMP este de părere că „președintele Traian Băsescu rămâne cel mai bun candidat al Dreptei pentru fotoliul de Primar General, iar bucureștenii îl vor vota, cu siguranță, pentru competența și experiența sa”.

„Am convingerea că bucureștenii vor sancționa USR la vot pentru aceste derapaje anti-democratice. Nu puteți voi fura și dezinforma cât pot bucureștenii vota!#BăsescuPrimarGeneral”, a conchis Eugen Tomac, președintele PMP.

Domnule Președinte al USR, Dan Barna, Vă somez public să eliminiați de pe toate paginile rețelelor de socializare pe…

Publicată de Eugen Tomac peVineri, 25 septembrie 2020

Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament