Daniela Elena Rădulescu, candidat PMP la Consiliul Local Municipal Brăila, își va dona indemnizația unor elevi cu rezultate bune, dar lipsiţi de posibilităţi materiale

Daniela Elena Rădulescu, candidat PMP la Consiliul Local Municipal Brăila, își va dona indemnizația unor elevi cu rezultate bune, dar lipsiţi de posibilităţi materiale
Foto: Facebook / Daniela Radulescu

Daniela Elena Rădulescu, prima pe lista de candidați PMP la Consiliul Local Municipal Brăila, a anunțat că își va dona indemnizația de consilier către patru elevi talentați, dar care nu au posibilități materiale. Pe tot parcursul celor patru ani de liceu, ei vor primi câte 250 de lei lunar.

„Îmi doresc să sprijin tinerii talentaţi ai BRĂILEI, pe aceia care nu au o situaţie materială îndeajuns de stabilă, încât să-şi pună în valoare cu adevărat capacităţile intelectuale.

În perioada viitorului mandat de consilier local municipal, voi dona indemnizaţia către patru tineri deosebiţi de clasa a IX-a, tineri cu potenţial de performanţă intelectuală, ce vor fi susţinuţi pe tot parcursul celor patru ani de liceu, cu câte 250 lei lunar.

Pentru mine, DANIELA RĂDULESCU, mandatul de consilier local municipal este o oportunitate de a sprijini comunitatea brăileană, de a oferi ajutorul meu tuturor acelora care pot aduce un plus de valoare pe plan local”, a transmis Daniela Elena Rădulescu.

Criteriile obiective de alegere a celor patru elevi vor fi stabilite după alegeri și validarea noilor mandate de consilieri.

„De asemenea, cei patru tineri către care se îndreaptă sprijinul meu financiar vor beneficia de ajutorul echipei PMP în planul pregătirii academice (profesorii din echipa noastră sunt pregătiţi să-şi ofere sprijinul). Tinerii BRĂILEI capabili de performanţe academice vor fi mereu sprijiniţi!”, a mai precizat Daniela Elena Rădulescu.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară – Filiala Județeană Braila
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP: 21200020

Ultima oră