Daniela Elena Rădulescu, candidat PMP la Consiliul Local Municipal Brăila, își va dona indemnizația unor elevi cu rezultate bune, dar lipsiţi de posibilităţi materiale

Daniela Elena Rădulescu, candidat PMP la Consiliul Local Municipal Brăila, își va dona indemnizația unor elevi cu rezultate bune, dar lipsiţi de posibilităţi materiale
Foto: Facebook / Daniela Radulescu

Daniela Elena Rădulescu, prima pe lista de candidați PMP la Consiliul Local Municipal Brăila, a anunțat că își va dona indemnizația de consilier către patru elevi talentați, dar care nu au posibilități materiale. Pe tot parcursul celor patru ani de liceu, ei vor primi câte 250 de lei lunar.

„Îmi doresc să sprijin tinerii talentaţi ai BRĂILEI, pe aceia care nu au o situaţie materială îndeajuns de stabilă, încât să-şi pună în valoare cu adevărat capacităţile intelectuale.

În perioada viitorului mandat de consilier local municipal, voi dona indemnizaţia către patru tineri deosebiţi de clasa a IX-a, tineri cu potenţial de performanţă intelectuală, ce vor fi susţinuţi pe tot parcursul celor patru ani de liceu, cu câte 250 lei lunar.

Pentru mine, DANIELA RĂDULESCU, mandatul de consilier local municipal este o oportunitate de a sprijini comunitatea brăileană, de a oferi ajutorul meu tuturor acelora care pot aduce un plus de valoare pe plan local”, a transmis Daniela Elena Rădulescu.

Criteriile obiective de alegere a celor patru elevi vor fi stabilite după alegeri și validarea noilor mandate de consilieri.

„De asemenea, cei patru tineri către care se îndreaptă sprijinul meu financiar vor beneficia de ajutorul echipei PMP în planul pregătirii academice (profesorii din echipa noastră sunt pregătiţi să-şi ofere sprijinul). Tinerii BRĂILEI capabili de performanţe academice vor fi mereu sprijiniţi!”, a mai precizat Daniela Elena Rădulescu.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară – Filiala Județeană Braila
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP: 21200020

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”