Decizie în justiție: Fiul fostului premier moldovean Vladimir Filat a rămas fără o jumătate de milion de lire sterline

Decizie în justiție:  Fiul fostului premier moldovean Vladimir Filat a rămas fără o jumătate de milion de lire sterline

Curtea Coroanei Southwark din Marea Britanie a respins recursul făcut de Vlad Luca Filat, fiul fostului premier al Republicii Moldova, Vladimir Filat, împotriva unei hotărâri a Curții Magistraturilor din Londra privind conturile înghețate în valoare totală de aproape jumătate de milion de lire sterline, potrivit unui comunicat de presă al ambasadei Marii Britanii la Chișinău.

VEȘTI TRAGICE PENTRU ROMÂNI! GATA, VINE MARELE CUTREMUR! GHEORGHE MĂRMUREANU A FĂCUT ANUNȚUL! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Autoritățile de la Londra au închețat conturile fiului fostului premier pe motiv că banii ar proveni din activități ilegale.

CRISTIAN POMOHACI A FĂCUT RAVAGII PE SCENĂ! NIMENI NU SE AȘTEPTA SĂ O FACĂ ÎN PUBLIC! FANII ȘI-AU PUS MÂNA LA OCHI (IMAGINI BOMBĂ)

Conturile au fost înghețate în mai 2018, în conformitate cu prevederile Legii finanțelor criminale din 2017, după ce anchetatorii Agenției Naționale pentru Crime (NCA) au suspectat că fondurile provin din activități ilegale, scrie unimedia.info.

Luca Filat a atacat în februarie hotărârea Curții Magistraturilor din Londra privind ordonanța de confiscare.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe