Decizie ȘOCANTĂ a poliției din Australia! Femeia care și-a UCIS cei opt copii nu va fi JUDECATĂ! Care este motivul

Decizie ȘOCANTĂ a poliției din Australia! Femeia care și-a UCIS cei opt copii nu va fi JUDECATĂ! Care este motivul
Foto: Emaze

Femeia din Australia care a suferit un episod psihotic în urma căruia și-a înjunghiat cu sânge rececei patru fii, trei fiice și o nepoată, în decembrie 2014. Micuții aveau vârste cuprinse între 2 și 14 ani, potrivitdigi24.ro.

În acest caz investigat de poliție a fost luată o hotărâre luna trecută, însă dată publicității de curând. Potrivit autorităților australiene, femeia nu poate fi considerată responsabilă pentru uciderea copiiilor.

Ea suferă de o formă severă de schizofrenie, iar când și-a atacat copii avea impresia că este „aleasă” și că acest act îngrozitor îi va păzi pe copii de demoni. Psihiatrii numesc această afecțiune „Stare delirantă apocaliptică”.

În urma rezultatului procesului, femeia a fost închisă într-un spital de maximă siguranță din Brisbane. Posibilitatea ca ea să părăsească acest loc este una foarte mică.

Cazul șocant a rămas în memoria oamenilor chiar și după atâta timp. Casa în care copiii au fost omorâți a fost demolată și în locul ei a fost amenajat un parc în memoria celor uciși.

Tags:
Ultima oră
13:56 - Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)