Descoperire macabră în Germania: Craniul unei infractoare românce, găsit într-o pădure (VIDEO)

Descoperire macabră în Germania: Craniul unei infractoare românce, găsit într-o pădure (VIDEO)
Captură Video B1 TV

Descoperire macabră în Germania. Un craniu găsit într-o pădure a fost identificat ca fiind al unei românce. În urma verificărilor, s-a aflat că femeia a fost un infractor periculos, care avea un mandat de urmărire internațională, informează B1 TV în cadrul Știrilor prezentate de Irina Petraru.

Craniul unei românce, găsit într-o pădure din Germania

Descoperirea macabră a fost făcută la începutul anului de o persoană care își plimba câinele în pădurea dintre localitățile germane Bruttig și Treis-Karden.

La mai bine de jumatate de an după, autoritățile au reușit să stabilească identitatea persoanei a carui craniu a fost găsit în ianuarie. Este vorba despre Annea Nusa Kelemen, o româncă născută în orașul Hârșova.

Românca primise o condamnare la 8 ani de închisoare

Așa s-a descoperit că aceasta era căutată internațional după ce a fost condamnată, la finalul anului 2021, la opt ani de închisoare pentru constituirea unui grup infractional, trafic de minori în forma continuată, complicitate la act sexual cu un minor și trafic de minori.

Femeia era membră al sectei ”Cercul”, care racola fete și care a expus-o la rituali sexuale chiar pe fiica sa de doar 9 ani. Liderul grupării, Sebastian Eusebiu Apostolache, care a fost și el condamnat la nouă ani de închisoare în același dosar, a racolat timp de 10 ani studente de la Facultatea de Arte din Târgu Mureș, dar și eleve de liceu pentru a le expune la ritualuri. Liderul sectei este în continuare urmărit internațional după ce a dispărut înainte de pronunțarea instanței.

Urmăriți B1TV.ro și pe