Despăgubiri URIAȘE pentru o TÂNĂRĂ care a dezvăluit că s-a CULCAT cu mai mulți POLIȚIȘTI când era MINORĂ (FOTO)

Despăgubiri URIAȘE pentru o TÂNĂRĂ care a dezvăluit că s-a CULCAT cu mai mulți POLIȚIȘTI când era MINORĂ (FOTO)
Foto: nydailynews.com

O tânără de numai 19 ani din Oaklanda făcut câteva dezvlăluiri șocante. Jasmin Absulin afirmă că a întreținut relații intime cu mai mulți oameni ai legii când era minoră, la vârsta de 16 ani. Era cunoscută sub numele de Celeste Guap și susține că polițiștii au plătit-o pentru serviciile sexuale, potrivitnydailynews.com.

Scandalul a izbucnit anul trecut când tânăra s-a decis să îi acuze pe oamenii legii.

Au apărut informații conform cărora aceast caz ar fi avut legătură cu sinuciderea unui polițist și concedierea altora. Tânăra a primit suma de 989.000 de dolari din partea unui tribunal din California. Suma pe care o voia tânăra este de 66 de milione de dolari.

Absulin l-a recunoscut pe politistul care și-a pus capăt zilelor, confirmând că și el a fost implicat. Tânăra a declarat că a intretinut relații sexuale cu zeci de bărbați. Mai mult decât atât, un agent s-ar fi oferit să-i fie proxenet. Individul i-a închiriat o cameră de hotel și a sfătuit-o ce ținute să aleagă pentru a atrage clienti.

Dezvăluirile tinerei au continuat să șocheze și a declarat că ea s-a culcat cu un alt barbat într-o mașină de poliție, iar alții au avertizat-o în legătură cu zonele în care autoritățile organizau misiuni sub acoperire pentru a prinde prostituate.

Până acumn, șase actuali și foști agenți de poliție au fost puși sub acuzare. Doi dintre ei și-au recunoscut faptele.