Detaliu inedit depistat într-o poză cu trei tinere care fac cumpărături în costum de plajă (FOTO)

Detaliu inedit depistat într-o poză cu trei tinere care fac cumpărături în costum de plajă (FOTO)
Foto: Imgur

O poză postată pe de un utilizator al rețelei Imgur a atras atenția tuturor. Dar nu pentru ceea ce ar crede toți la prima vedere, și anume că sunt fotografiate trei tinere care fac cumpărături doar în costum de baie, ci pentru ce se vede pe piciorul uneia dintre ele, potrivit 7sur7.be.

Tânăra din centrul, în imaginea care le arată pe cele 3 plătind cumpărăturile făcute, are o brățară electronică de supraveghere atașată la piciorul drept. Acest lucru arată că aceasta a fost condamnată pentru o anumită infracțiune și acum este monitorizată de poliție pentru a ști exact unde se află.

Imaginea a atras numeroase ironii pe rețeaua pe care a fost încărcată. "Brățara acoperă mai mult decât costumul de baie" sau "Va lăsa o urmă frumoasă pentru bronzul pe care îl va obține".

Tags:
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)