Dezvăluire-șoc: Un judecător de la Curtea de Apel Cluj, surprins în jacuzzi cu învinuitul

Dezvăluire-șoc: Un judecător de la Curtea de Apel Cluj, surprins în jacuzzi cu învinuitul
Un judecător de la Curtea de Apel Cluj şi-a petrecut o vacanţă de lux în compania unui om de afaceri, iar la scurt timp avea să dea o sentinţă favorabilă acestuia. Dezvăluirea aparţine jurnaliştilor de la...

Un judecător de la Curtea de Apel Cluj şi-a petrecut o vacanţă de lux în compania unui om de afaceri, iar la scurt timp avea să dea o sentinţă favorabilă acestuia. Dezvăluirea aparţine jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei, care mai scriu că în urma sentinţei dictată de judecătorul Gabriel Năsui, Cristian Baboş s-a îmbogăţit cu 750.000 de euro.

Judecatorul Gabriel Nasui, de la Curtea de Apel Cluj, se relaxeaza în jacuzzi cu omul de afaceri Cristian Baboş, pe care tot el l-a judecat, scriu jurnaliștii de la Evz.. Întâmplarea a avut loc la jumătatea lunii ianuarie 2009, într-un hotelul de 5 stele dintr-o staţiune de lux din Elveţia.

După 45 de zile, pe 2 martie, judecătorul Gabriel Năsui dădea o sentinţă favorabilă lui Cristian Baboş, într-un dosar deschis încă din iarna lui 2008-2009, în care se judeca un litigiu comercial.

Peste 700 de mii de euro avea să câştige omul de afaceri datorită hotărârii prietenului magistrat. Judecătorul a spus că, din cauza hărţuielilor executorilor, Cristian Baboş n-a putut vinde la timp un teren şi i-a obligat la plata unor despăgubiri uriaşe pe executori.

Cei doi sunt prieteni vechi, susţin jurnaliştii de la Evenimentul Zilei, dar, deşi fotografia este evidentă, judecătorul Năsui neagă că l-ar cunoaşte pe Baboş.

În hotelul în care şi-au petrecut vacanţa, o singură noapte costă între 500 şi 800 de franci elveţieni, cu mult peste venitul mediu  lunar din România.

Tags: