Dezvăluiri despre atacatorul de la Nisa. Tatăl lui Mohamed Bouhlel: Avea probleme psihice, suferea de depresie, după ce s-a despărţit de soţia sa. Nu avea nicio legătură cu religia (VIDEO)

Dezvăluiri despre atacatorul de la Nisa. Tatăl lui Mohamed Bouhlel: Avea probleme psihice, suferea de depresie, după ce s-a despărţit de soţia sa. Nu avea nicio legătură cu religia (VIDEO)
Foto: coed.com

Familia atacatorului de la Nisa face dezvăluiri şocante. Tatăl lui Mohamed Bouhlel susţine că acesta avea probleme psihice, suferea de depresie, după ce s-a despărţit de soţia sa, dar şi că nu avea nicio legătura cu extremismul islamic. " Nu se ruga niciodată, nu mergea la moschee şi consuma droguri", susţine bărbatul, potrivit AFP. Ministrul francez de Interne crede că atacatorul s-a radicalizat rapid.

Aproape 100.000 de euro a trimis atacatorul din Nisa familiei sale cu câteva zile înainte de masacru. Informația vine din partea fratelui lui Mohamed Bouhlel. Bărbatul și-a convins prietenii să introducă banii ilegal în orașul tunisian Msaken, unde locuia familia sa, potrivit Daily Mail.

"Obișnuia să ne trimită sume mici de bani în mod regulat, ca majoritatea tunisienilor care lucrează în străinătate. Dar ne-a trimis toți acesti bani, sunt o avere", a precizat Jaber Bouhlel, fratele atacatorului.

Acesta spune că bărbatul nu era terorist și că banii au reprezentat, probabil, toate economiile acestuia. Tatăl atacatorului spune că Mohamed Bouhlel era bolnav psihic și suferea de depresie după ce s-a despărțit de soția sa, cu care avea trei copii. El a dat, asigurări că nu avea legătură cu extremismul islamic.

"Nu avea nicio legătură cu religia. Nu ținea post și nu respecta Ramadanul. Bea. A luat chiar și droguri", a spus tatăl atacatorului.

Dezvăluiri despre atacatorul de la Nisa. Tatăl lui Mohamed Bouhlel: Avea probleme psihice, suferea de depresie, după ce s-a despărţit de soţia sa. Nu avea nicio legătură cu religia

#DIRECT_ONE_7lpuw5#

Ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve consideră însă că Mohamed Bouhlel pare să se fi radicalizat rapid.

”Individiul care a comis aceasta crima atroce, incalificabilă, nu era cunoscut serviciilor de informații pentru că nu se făcuse remarcat în cursul anilor trecuți, nu fuseseră condamnări în ceea ce-l privește. El aderase la o ideologie ilamistă radicală și pare să se fi radicalizat foarte repede. Modalitatea în care a comis crimele este o noutate pentru că nu a folosit arme grele, nici exploziv”, a declarat Bernard Cazeneuve.

Atacatorul Mohamed Lahouaiej Bouhlel era cetăţean francez născut în Tunisia. Locuia în Nisa, unde lucra şofer la o firmă de curierat.

Poliția franceză a reținut alte patru persoane în Nisa în cadrul investigației deschise asupra atentatului din acest oraș din noaptea de joi. Ei au declarat ca teroristul a vorbit, în ultimele zile, de Statul Islamic. De altfel, organizația terorista a revendicat atacul.

Între timp, au apărut noi imagini surprinse de un turist în timp ce celebra Ziua Franţei.

Pe înregistrare se poate observa cum mulţimea prezentă pentru a vedea focurile de artificii este luată prin surprindere de şoferul camionului care a secerat oamenii de pe stradă fără milă.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului