Directorul CIA, AVERTISMENT pentru Donald Trump: Nu este vorba doar despre el, ci despre întreaga țară

Directorul CIA, AVERTISMENT pentru Donald Trump: Nu este vorba doar despre el, ci despre întreaga țară
foto: The Inquisitr

Directorul în funcţie al CIA, John Brennan, i-a administrat duminică preşedintelui ales al SUA, Donald Trump, o mustrare severă, sfătuindu-l să nu absolve Rusia pentru recentele sale acţiuni şi prevenindu-l să fie atent la declaraţiile pe care le va face după învestirea în funcţie.

„Spontaneitatea nu este ceva care apără interesele naţionale de securitate şi, de aceea, atunci când vorbeşte sau când reacţionează, asiguraţi-vă că înţelege că implicaţiile şi impactul asupra Statelor Unite poate fi profund”, a afirmat Brennan, într-un interviu la postul Fox News.

„Nu este vorba doar despre dl Trump. Este vorba despre Statele Unite ale Americii”, a subliniat directorul CIA, comentariile sale evidenţiind tensiunile ce există între preşedintele ales şi comunitatea de informaţii din SUA.

Trump a acuzat săptămâna trecută serviciile de informaţii americane pentru scurgerea în presă a unui raport neverificat despre materiale compromiţătoare pe care Rusia le-ar avea despre el. Într-un mesaj pe Twitter, miliardarul a acuzat aceste servicii de practici aducând aminte de Germania nazistă.

„Ceea ce mi se pare revoltător este punerea semnului de egalitate între comunitatea de informaţii şi Germania nazistă. O consider o mare ofensă”, a adăugat John Brennan, punând sub semnul întrebării şi mesajul trimis lumii de faptul că preşedintele ales declară că nu are încredere în propriile agenţii de informaţii.

Săptămâna trecută, Senatul l-a audiat pe congresmanul republican Mike Pompeo, desemnat de către preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, să preia şefia CIA.

Urmăriți B1TV.ro și pe