Doliu la Hollywood! Actrița din "Batman", "Star Trek" și "Misiune Imposibilă" a murit (FOTO)

Doliu la Hollywood! Actrița din "Batman", "Star Trek" și "Misiune Imposibilă" a murit (FOTO)
foto: tzony - DeviantArt

Actrița Francine York s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani, fiind răpusă de cancer, potrivit Hollywood Reporter.

De-a lungul carierei sale, Francine York a interpretat roluri variate în peste 150 de filme și seriale de televiziune, cele mai cunoscute fiind "The Doll Squad"sau "Batman".

De asemenea, a mai jucat și în "Star Trek","Bewitched",“General Hospital”, “I Dream of Jeannie”, “My Favorite Martian” și în serialul „Misiune imposibilă”. A jucat alături de actori celebri, cum ar fi Nicolas Cage, în "Family Man", Marlon Brando, în "Bedtime Story"sau cu Elvis Presley în "Tickle Me".

Francine s-a născut în orășelul Aurora din Minnesota și la vârsta de 9 ani, după ce a jucat într-o piesă de teatru la școală și-a dat seama că țelul ei în viață este să devină actriță.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)