Donald Trump considerat un „PSIHOPAT”de către Phenian

Donald Trump considerat un „PSIHOPAT”de către Phenian
Foto: YouTube

Donald Trump nu a făcut o impresie bună oficialilor din Coreea de Nord din pricina ultimelor declarații. Liderul de la Casa Albă a făcut o declarație controversată în legătură cu decesul lui Otto Warmbier, studentul american repatriat în comă în SUA, după detenţia în Coreea de Nord, potrivit digi24.ro.

Ziarul Rodong Sinmum, oficiosul partidului unic de la Phenian, a scris că Donald Trump se simte confortabil„într-o situaţie dificilă”, pentru că, spun ei, el și-ar fori de multă vreme un motiv pentru un atac preventiv vizând Coreea de Nord, deturnând astfel atenţia de la criza politică internă.

„Coreea de Sud trebuie să îşi dea seama că a-l urmări pe acest psihopat de Trump nu poate duce decât la dezastru”, a adăugat cotidianul într-un editorial.

Chiar de anul trecut Coreea de Nord a efectuat două teste nucleare şi zeci de tiruri cu rachete, accentuând tensiunile din peninsulă.

Ultima oră
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)