Donald Trump, luat peste picior de un artist urban: Jesus Plastic a construit un zid în jurul stelei magnatului de pe Walk of Fame (VIDEO)

Donald Trump, luat peste picior de un artist urban: Jesus Plastic a construit un zid în jurul stelei magnatului de pe Walk of Fame (VIDEO)
Foto:onenewspage.com

Ironiile la adresa lui Donald Trump au continuat după ce acesta a fost desemnat oficial candidatul republican la alegerile prezidenţiale. Un artist urban din Los Angeles a construit un zid în miniatură în jurul stelei lui Trump de pe Aleea Celebrităţilor, aluzie la zidul pe care acesta doreşte să îl construiască la graniţa cu Mexic, informează B1 TV.

Steaua lui Donald Trump de pe celebra Walk of Fame, situată pe bulevardul Hollywood, a fost înconjurata cu un zid în miniatură, înalt de 15 centimetri, cu sârmă ghimpata şi cu un mesaj de interdicţie pe unul dintre pereţi.

Construcţia a fost realizată de artistul Jesus Plastic care a scris pe contul său de Twitter că zidul a fost ridicat din bani proprii, fără a se folosi de bani din Mexic.

Donald Trump, luat peste picior de un artist urban

#DIRECT_ONE_fze0dy#

Gestul vine ca un protest faţă de intenţia miliardarului american de a construi un zid la graniţa cu Mexicul, în valoare de aproape 20 de miliarde de dolari. Sute de curioşi s-au strâns la steaua candidatului republican pentru a face poze cu construcţia şi a-şi exprima susţinerea pentru mesajul ce a fost dorit să fie transmis de către artistul născut în Marea Britanie.

Donald Trump este adesea ţinta unor astfel de glume, atât printre imigranţi, cât şi la sărbătorile din Mexic. La începutul lunii, un mexican dintr-un oraş de graniţă a construit o păpuşă Pinata plină cu bomboane cu chipul lui Trump şi localnicii s-a înghesuit să se pozeze în timp ce o loveau cu beţe.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)