Donald Trump reclamă o „persecuție politică” împotriva sa. Fostul președinte al SUA se teme că s-ar putea ca FBI să fi „plasat” probe în timpul percheziției de la Mar-a-Lago

Donald Trump reclamă o „persecuție politică” împotriva sa. Fostul președinte al SUA se teme că s-ar putea ca FBI să fi „plasat” probe în timpul percheziției de la Mar-a-Lago
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Jefferee Woo

Fostul președinte american Donald Trump se teme că s-ar putea ca FBI să fi „plasat” probe împotriva sa în timpul percheziției efectuate luni la reședința de la Mar-a-Lago și este indignat că agenții nu au permis altor persoane să vadă ce făceau acolo, transmite Agerpres.

Donald Trump se teme că s-ar putea ca FBI să fi „plasat” probe în timpul percheziției de la Mar-a-Lago

„FBI-ul şi alţi agenţi ai guvernului federal nu au lăsat pe nimeni, nici măcar pe avocaţi, să se apropie de zonele care au fost scotocite şi examinate în timpul percheziţiei de la Mar-a-Lago”, a scris fostul președinte al Statelor Unite pe rețeaua socială Truth Social, potrivit AFP.

„Le-au cerut tuturor să părăsească locul, doreau să rămână singuri, fără vreun martor care să vadă ce făceau, luau sau, ceea ce sper să nu fi fost, plasau”, a mai spus Donald Trump.

„De ce au insistat atât de mult ca nimeni să nu-i observe şi au dat pe toată lumea afară?”, a întrebat Donald Trump, care a denunțat o „persecuție politică” împotriva sa.

FBI a efectuat luni seară o percheziție la reședința lui Donald Trump din Palm Beach, Florida, stârnind nemulțumirea conservatorilor americani. Fostul vicepreședinte al SUA, republicanul Mike Pence, susține că acțiunea agenților federali a fost o premieră negativă în istoria țării.

„Împărtășesc îngrijorarea profundă a milioane de americani cu privire la percheziția fără precedent de la reședința personală a lui Donald Trump. Niciun fost Președinte al Statelor Unite nu a fost subiectul unui raid la reședința sa persoanală în istoria americană”, a scris Mike Pence, marți, pe Twitter.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)