Donald Trump va comenta un meci de box incendiar, la 20 de ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie: „Iubesc luptătorii grozavi și luptele grozave” (FOTO)

Donald Trump va comenta un meci de box incendiar, la 20 de ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie: „Iubesc luptătorii grozavi și luptele grozave” (FOTO)
Donald J. Trump, cel de-al 45-lea președinte SUA. Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Fostul președinte american Donald Trump și fiul său, Donald Trump Jr., vor comenta un meci de box pe 11 septembrie, la a 20-a comemorare a atentatelor teroriste din SUA. Este vorba despre lupta dintre Evander Holyfield și Vitor Belfort de la Holywood, Florida.

Ce a spus Donald Trump înainte de meciul de box pe care îl va comenta la 20 de ani de la 9/11

„Iubesc luptătorii grozavi și luptele grozave”, a declarat Donald Trump, fost promotor de lupte. „Abia așteaptă să îi văd pe amândoi sâmbătă noapte și să vă împărtășesc gândurile mele de la marginea ringului. Nu vreți să ratați acest eveniment special”, a mai spus cel de-al 45-lea președinte american, potrivit Sky News.

Evenimentul a fost promovat drept „cea mai așteptată luptă de categorie grea din acest an” și se va desfășura sâmbătă, la a 20-a comemorare a atentatelor teroriste din New York, Virginia și Pennsylvania, atacuri în care au murit aproape 3.000 de oameni.

Înainte să devină președinte al SUA, Donald Trump a fost consilier de afaceri pentru legendarul Mike Tyson și a promovat nume grele și lupte de referință la sfârșitul anilor `80 și la începutul anilor `90.

Fostul lider american apare și pe afișul evenimentului, între cei doi luptători.

Holyfield s-a retras din boxul profesionist în 2011 și inițial trebuia să îl înfrunte pe Mike Tyson, în mai, însă negocierile dintre cele două părți au eșuat. Ulterior, Holyfield se înțelesese pentru o luptă cu Kevin McBride pe 14 august, dar și acest eveniment a fost anulat din cauză că Teofimo Lopez, campion la categorie ușoară care trebuiasă apară în main event, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, transmite USA Today.

Nici pentru Belfort nu a fost prima luptă stabilită. Inițial avea programat un meci cu Michael „The Real Tarzann” Holston pentru iunie, dar înțelegerea a picat. Mai apoi s-a anunțat că va lupta pe 11 septembrie cu Oscar De La Hoya, dar boxerul american de origine mexicană a anunțat pe 1 septembrie că e internat cu COVID-19.

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)