După scandalul Megxit, Prinţul Harry şi Meghan Markle părăsesc Canada! Doresc să se mute într-un palat de 5.4 milioane de lire (GALERIE FOTO)

Meghan Markle şi Prinţul Harry au provocat un scandal controversat atunci când au decis să renunţe la îndatoririle regale. Ducii de Sussex au părăsit Marea Britanie şi s-au mutat în Canada, acolo unde Meghan îşi dorea să îşi crească liniştită fiul, departe de ochii jurnaliştilor.

Decizia, se pare, că nu a fost una definitivă, iar Meghan şi Harry s-au răzgâmndit rapid şi vor să îşi schimbe locuinţa. Ducii de Sussex părăsesc Canada pentru Malibu, USA, acolo unde au găsit o vilă de 5.4milioane de lire, relatează Mirror.com.

Vila pe care Meghan şi Harry au pus ochii este situată în Malibu, aproape de locuinţa în care trăieşte mama Ducesei de Sussex.

Vila, aproape de dimensiunile unui palat, se numeşte Petra Manor, iar fratele Prinţului William şi soţia lui se vor bucura de piscine, terenuri de tenis şi cinci dormitoare.

La Petra Manor, membrii Familiei Regale vor găsi o zonă de bar special amenajată, un cinema confortabil dotat cu perne şi canapele pufoase.
Mai mult decât atât, un conac de vinuri special amenajat se află în curtea vilei şi ar putea fi una dintre zonele perfecte în care Meghan şi Harry să îşi petreacă serile cu prietenii.