Elevi nemți, puși să facă paturile și să gătească pentru refugiați: "Școala a inclus o nouă disciplină care se numește servilism?”

Elevi nemți, puși să facă paturile și să gătească pentru refugiați: "Școala a inclus o nouă disciplină care se numește servilism?”
Foto: activenews

Scandalul privind imigranții mocnește în Germania. După ce cancelarul Angela Merkel s-a arătat dispusă să primească până la 800.000 de refugiați, popularitatea acesteia a scăzut considerabil.

După ce medicii s-au plâns că imigranții au înjunghiat cadre sanitare și i-au amenințat că îi îmbolnăvesc de sifilis, iar un director de școală le-a pus pe eleve să meargă la ora de sport cu bluze cu mânecă lungă pentru a nu-i “stârni” pe refugiații cazați în apropiere, un nou caz îi revoltă pe nemți.

Directorii unei școli din orașul german Lübeck au hotărât că elevii trebuie să facă ”practică” într-un centru de găzduire a azilanților, ca parte a programei de activități săptămânale. Părinții au luat foc, deranjați de faptul că astfel copiii lor vor fi trimiși să schimbe lenjeria, să ajute la prepararea mâncării și  să sorteze haine pentru migranții ajunși în acest oraș, scrie activenews.

”Nu am sentimente de ură. Sunt o persoană super tolerantă, dar lucrurile merg mult prea departe. Școala a inclus o nouă disciplină care se numește SERVILISM?”, spune un părinte.

Ultima oră
23:56 - Cine este Evgheni Muraev, indicat de Marea Britanie drept posibil candidat al Rusiei pentru o schimbare de regim în Ucraina. Moscova, acuzată că vrea să instaleze un guvern pro-rus la Kiev
23:25 - Amenințare falsă cu bombă într-un restaurant din centrul Ploieștiului. Bărbatul care alertase autoritățile a fost dus la sediul poliției
23:09 - Trei bărbați arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras bani și bunuri
22:44 - Peste 3.800 de medici de familie au încheiat contracte pentru testarea COVID-19. Alexandru Rafila: Testarea la medicul de familie, soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare și monitorizare
22:17 - Ion Țiriac ar avea de 10 ori mai mulți urmași decât se știa: „Am trei copii oficiali și 30 neoficiali” (GALERIE FOTO)
21:46 - Varianta Omicron ar putea anunța într-adevăr sfârșitul pandemiei, spune directorul OMS pentru Europa: „Acest virus a surprins de mai multe ori, deci trebuie să fim foarte atenți”
21:12 - Nicușor Dan: Ar fi ieșit duminică la lucru mult mai mulți șoferi și vatmani dacă n-ar fi fost intimidați de sindicat / Condamn inconștiența și tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, precum și iresponsabilitatea Gabrielei Firea
20:51 - Armen Sarkissian demisionează de la președinția Armeniei. Președintele țării, spune el, nu are prerogativele necesare pentru a influența politica în vremuri de criză
20:28 - O femeie a murit într-un accident violent pe E58. Mașina în care se afla a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă și a lovit un alt autoturism (FOTO)
20:06 - La ce oră se joacă și cine transmite la TV meciul Simona Halep – Alize Cornet din optimile de finală de la Australian Open 2022