Cambridge Analytica își schimbă numele: Închiderea, doar un exercițiu de marketing? (FOTO)

Cambridge Analytica își schimbă numele: Închiderea, doar un exercițiu de marketing? (FOTO)

Emerdata Limited, este o firmă activă ce se descrie ca o organizație de „procesare a datelor, găzduire și activități conexe”, cu sediul la aceeași adresă precum Cambridge Analytica.

De asemenea, compania ce a fost fondată la jumătatea anului 2017, este condusă în mare parte de același management și investitori, informează startupcafe.ro.

De exemplu, Alexander Taylor a fost numit director al Emerdata pe 28 martie, fiind cel care juca rolul de CEO al Cambridge Analytica, Julian Wheatland este și el director al Emerdata — el fiind director în cadrul rețelei de organizații SCL, iar Jennifer și Rebekah Mercer sunt directori ai Emerdata și sunt fiicele omului de afaceri Robert Mercer, care a finanțat Cambridge Analytica.

Astfel, Emerdata a devenit mai activă după scandalul dintre Cambridge Analytica și Facebook.

Așadar, se vehiculează că închiderea anunțată anterior a firmei Cambridge Analytica ar fi doar o strategie de marketing.

Ultima oră
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut