EXPLOZIE în Ucraina! O CONDUCTĂ de apă a PROVOCAT pagube URIAȘE mașinilor (VIDEO)

EXPLOZIE în Ucraina! O CONDUCTĂ de apă a PROVOCAT pagube URIAȘE mașinilor (VIDEO)
Foto: YouTube

Luni a explodat o conductă prin care circula apa în Ucraina, pe o stradă din Kiev. În urma exploziei, mai multe mașini au fost avariate, potrivitndtv.com.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. Clipul arată cum asfaltul s-a cutremurat, iar apa a tărsnit cu presiune.

Chiar în momentul exploziei, pe cameră se poate observa o femeie care trecea pe stradă. Din păcate nu se știe dacă ea a fost rănită, clipul terminându-se brusc.

Strada a fost inundată de apă murdară, iar oamenii au reacționat imediat, ieșind să vadă ce s-a întâmplat. Clipul a ajuns viral pe internet.

Explozia a provocat pagube uriașe clădirilor aflate în apropierea conductei. Mai multe ferestre au fost sparte, iar mașinile au fost avariate.

EXPLOZIE în Ucraina! O CONDUCTĂ de apă a PROVOCAT pagube URIAȘE mașinilor (VIDEO)

#DIRECT_ONE_m9tsfi#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)