Extravagantele recorduri mondiale: Un cățel a intrat în Guinness Book după ce a apărat, mai multe minute, poarta de fotbal în timpul unei meci cu stăpânul său

Extravagantele recorduri mondiale: Un cățel a intrat în Guinness Book după ce a apărat, mai multe minute, poarta de fotbal în timpul unei meci cu stăpânul său
Foto: elitereaders.com

Unele recorduri implică rezistenţă fizică, altele abilităţi mentale, însă câteva epatează prin extravaganţă.

Vorbim despre cele mai intersante cazuri de Guinness Book de anul acesta.

Cea mai rapidă broască ţestoasă, cel mai neobişnuit cuplu sau hot dog-ul gigant, sunt doar câteva din recordurile mondiale ieşite din comun în 2015.

Un cățel a reuşit să intre anul acesta în cartea Recordurilor după ce timp de mai multe minute a reuşit să apere poarta de fotbal în timpul unui meci cu stăpânul său.

Un alt personaj care a reuşit să doboare un record este o broască ţestoasă care a parcurs o distanţă foarte lungă într-un timp extrem de scurt.

În Guniees Book a intrat şi un animal sălbatic pentru cele mai lungi coarne.

În India, mai multe persoane au bătut un nou record, după ce si-au asternut gândurile pe o foaie de hârtie folosindu-se de.cel mai mare creion. Acesta măsura 5,5 metri.

Pe lista recordurilor doborâte se află şi un tânăr care a alergat pe o distanta lungă într-un timp foarte scurt- doar 17 secunde.

Şi hot dogul gigant şi-a găsit un loc in Guiness Book.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)