Florida: Au furat 22 kilograme de marijuana, dintr-o secţie de poliţie

Florida: Au furat 22 kilograme de marijuana, dintr-o secţie de poliţie
Doi muncitori au furat aproximativ 22 de kilograme de marijuana dintr-un depozit al Poliţiei din Florida. Conform Times Daily, cei doi au fost angajaţi să monteze un sistem de ventilaţie, astfel încât camera unde...

Doi muncitori au furat aproximativ 22 de kilograme de marijuana dintr-un depozit al Poliţiei din Florida. Conform Times Daily, cei doi au fost angajaţi să monteze un sistem de ventilaţie, astfel încât camera unde erau ţinute drogurile să poată fi aerisită.

Timp de trei zile, muncitorii au ascuns drogurile în uneltele cu care veniseră pentru a duce lucrarea la bun sfârşit. Surse judiciare au declarat că drogurile valorau în jur de 10.000 de dolari pe piaţa neagră.

Poliţistii şi-au dat seama de furt după ce muncitorii şi-au terminat treaba şi au pornit o anchetă imediat. Cei doi au fost prinşi la scurt timp, iar în prezent sunt închişi în penitenciarul Lauderdale sub acuzaţiile de furt şi trafic de droguri.

Reprezentanţii secţiei de poliţie au declarat că vor lua mai multe măsuri de securitate, iar un sistem video va fi instalat cât mai curand în depozitul unitaţii.