Florin Cîțu, după ce a votat: Îi încurajez pe toți oamenii să vină la vot, e simplu și nu se riscă nimic (VIDEO)

Florin Cîțu, după ce a votat: Îi încurajez pe toți oamenii să vină la vot, e simplu și nu se riscă nimic (VIDEO)

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat, duminică, după ce a votat la alegerile locale, că procesul electoral s-a desfășurat foarte rapid, chiar dacă votarea are loc în condiții speciale, în contextul pandemiei de coronavirus.

Florin Cîțu a votat la alegerile locale: Îi încurajez pe toți oamenii să vină astăzi la vot

La ieșirea de la secția de votare, Cîțu i-a îndemnat pe români să meargă la vot.

”A mers foarte repede, chiar și în aceste condiții. Știam de la început cu cine votez, bineînțeles, nu au fost probleme. Organizarea este foarte bună, aș vrea să-i felicit pe cei care s-au ocupat, s-a stat foarte bine la coadă, a fost simplu. În interior a fost foarte clar, unde mergi, cum votezi, identificarea s-a făcut imediat, deci nu au fost probleme. De aceea, îi încurajez pe toți oamenii să vină astăzi la vot, e simplu și nu se riscă nimic”, a declarat Cîțu.

Ministrul Finanțelor: Lunivoi prezenta execuția bugetară

Răspunzând unor îmtrebări din partea jurnaliștilor, Cîțu a anunțat că luni va prezenta datele execuției bugetare.

”Mâine voi prezenta execuția bugetară. (…) În condițiile aceastea, tot am reușit să economisim la portofoliul datoriei publice 100 de milioane de euro și să ne împrumutăm mai ieftin. Sunt performanțe”, a mai spus ministrul Finanțelor.

Aproape 19 milioane de români sunt aşteptaţi, dumnică, să voteze la alegerile locale. Cetățenii cu drept de vot își vor alege primarii, președinții de consilii județene, dar și pe cei care vor face parte, timp de patru ani, din consiliile locale și județene. Secțiile de votares-au deschisla ora 7.00, iar românii vor putea să-și exprime opțiunea electorală până la ora 21.00.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)