Participantele la concursurile de miss fug din Venezuela. Ce meserii au ajuns să practice din cauza foamei

Participantele la concursurile de miss fug din Venezuela. Ce meserii au ajuns să practice din cauza foamei

Mii de oameni pleacă din Venezuela din cauza lipsei alimentelor şi a inflaţiei. PRintre toţi aceşti migranţi se află şi reginele frumuseţii, care înainte luau premii după premii la concursurile de frumuseţe.

Din cauza condiţiilor grele de trai din Venezuela, participantele la concursurile de miss caută de lucru în străinătate. Astfel, ele ajung să reprezinte ţările adoptive, în concursurile internaţionale.

Directoarea unei şcoli la care vin fetele care vor să participe la concursuri de frumuseţe, Giselle Reyes, spune că în ultimii zece ani peste 70% dintre absolvente au emigrat.

Jessica Russo este una dintre cele care au plecat. Ea a participat la Miss World din partea ţării sale adoptive, Peru, informează Pro Tv.

”Am luat decizia, pentru că aveam puțină pregătire și știam ce este cu aceste concursuri, să particip la selecție. Așa am ajuns să particip și să câștig”. a explicat Jessica Russo.

Cele care au renunţat de tot la concursurile de frumuseţe au încercat să îşi facă o carieră în televiziune, ca animatoare TV sau au început să lucreze ca manechine.

Tags: