Fostul șef de campanie al lui Donald Trump, reținut de poliție. Intenționa să se rănească cu arme de foc

Fostul șef de campanie al lui Donald Trump, reținut de poliție. Intenționa să se rănească cu arme de foc
FOTO: Washington Post

Brad Parscale, fostul manager de campanie al lui Donald Trump, a fost reținut de poliția din Fort Lauderdale, după ce a amenințat că își face rău, scrieABC News.

Fostul șef de campanie al lui Donald Trump, reținut de poliție

Duminică, soția acestuia a apelat numărul de urgență 911 și a anunțat că soțul ei este înarmat, are acces la mai multe arme de foc și amenință că își face rău.

Parscale era singur în casă și a fost reținut de poliție, fără a opune rezistență. Acesta a fost ulterior transferat la un centru medical.

Parscale era șeful de campanie al lui Trump de la începutul anului 2018, dar a fost schimbat din funcție în luna iulie, cu patru luni înainte de alegeri.

După un miting ratat în Oklahoma al președintelui Trump, în iunie, Parscale a fost considerat responsabil și eliberat din funcție, fiind înlocuit cu Bill Stepien, un mai vechi colaborator al lui Donald Trump.

Auzind întâmplarea, tabăra lui Trump a pus vina pe stresul și atacurile din partea adversarilor politici.

„Brad Parscale este un membru al familiei noastre și îl iubim cu toții. Suntem gata să îl sprijinim pe el și pe familia lui în orice mod posibil. Atacurile la persoană, dezgustătoare, din partea democraților și a așa-zișilor republicani au mers prea departe și ar trebui să le fie rușine pentru ce i-au făcut acestui om și familiei sale”, a punctat directorul de comunicare al campaniei lui Trump, Tim Murtaugh.

Donald Trump, pregătiri pentru dezbaterile prezidențiale

Cetățenii SUA își vor alege președintele pentru următorii patru ani în 3 noiembrie 2020, iar lupta se dă între liderul republican de la Casa Albă și contracandidatul său democrat, fostul vicepreședinte Joe Biden.

După ce a refuzat să spună dacă va preda puterea în mod pașnic, în cazul în care va pierde alegerile, Trump a glumit, spunând că va rămâne în funcţie cu mult peste cele două mandate constituţionale.

În realitate, acesta are temeri cu privire la buletinele de vot şi la votul prin intermediul e-mailului. „Buletinele de vot sunt un dezastru”, susţine Donald Trump, suspectând că votul electronic poate fi fraudat.

De data aceasta, Donald Trump a ales o nouă abordare pentru viitoarele dezbateri prezidențiale, încercând o tactică diferită de cea din2016 – de această dată,exersează, potrivit Fox News.

Politico susține că președintele în exercițiu studiază reacțiile lui Joe Biden în dezbateri și alte situații, încercând să îl pună în încurcătură pe contracandidatul democrat, într-un efort care vizează stârnirea unor răspunsuri incoerente sau nesatisfăcătoare, astfel încât să alimenteze linia de discurs construită în jurul vârstei pe care o are fostul vicepreședinte american. Concret, echipa lui Trump caută cuvinte cheie, fraze, sintagme, sloganuri, care să îl facă pe Biden să își iasă dinfireîn timpul dezbaterii.

Concret, Donald Trump (74 de ani) plănuiește să îl atace pe contracandidatul său cu trei ani mai bătrân pe subiecte precum acuitatea mentală

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)