Franța a raportat un număr record de cazuri cu Covid-19 sâmbătă

Franța a raportat un număr record de cazuri cu Covid-19 sâmbătă
Foto: Hepta - Zuma Press / Lorenzo Carnero

Franţa a atins un număr de aproape 17.000 de cazuri zilnice noi de coronvirus, cu aproximativ 5.000 mai multe faţă de ziua precedentă, potrivit Reuters.

Numărul total al infecțiilor este de606.625 de cazuri, a anunţat Ministerul Sănătăţii.Numărul deceselor a ajuns la 32.198.

În ultimele şapte zile au fost 4.087 de cazuri noi de coronavirus, dintre care 849 la terapie intensivă.

Rata testelor pozitive pentru coronavirus a urcat la 7,9%, faţă de 7,7% vineri.

Și Marea Britanieare un număr foarte mare de cazuri, mai exact 12.872. Guvernul susține căîntârzierea de raportare provine de la o problemă tehnică şi afirmăcă cifrele din zilele următoare vor include cazuri suplimentare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut
17:44 - Dacian Cioloș: Cred că și pentru PSD putem fi o soluție pentru a depăși lunile următoare / Nu știu care au fost motivele reale pentru care m-a desemnat Klaus Iohannis
17:25 - SURSE: După PSD, nici PNL nu exclude scenariul alegerilor anticipate. Marcel Ciolacu și Florin Cîțu trimit semnale în teritoriu pentru ca organizațiile să se pregătească de campanie (VIDEO)