Imagini SCANDALOASE în Franța: Zeci de liceeni, arestați în timpul protestelor antiguvernamentale (VIDEO)

Imagini SCANDALOASE în Franța: Zeci de liceeni, arestați în timpul protestelor antiguvernamentale (VIDEO)

Scene scandaloase în Franța. Zeci de copii și adolescenți, cu mâinile la spate și cu fețele la perete, supravegheați de polițiști care se pregătesc să îi aresteze. Totul se întâmplă în orașul Mantes-la-Jolie, devastat în ultimele zile în timpul manifestațiilor liceenilor, inspirați de protestele ”vestelor galbene”, informează huffingtonpost.fr.

Nu mai puțin de 148 de persoane, printre care și copii de 12 ani, au fost arestate pentru ”participarea la o adunare armată”, informează AFP, confirmând autenticitatea imaginilor revoltătoare care au apărut pe internet.

REPEDE CLICK AICI: STUDENTELE AU PIERDUT LA POKER, S-AU DEZBRĂCAT COMPLET ȘI… CE PORUNCI FĂRĂ PERDEA AU PRIMIT! (FOTO NECENZURAT)

Valul de arestări are loc după recentele incidente din apropiarea Liceului Saint-Exupéry, unde au fost incendiate mașini și au avut loc ciocniri violente între protestatari și polițiști.

REPEDE CLICK AICI: SCANDAL URIAȘ! AU APĂRUT POZELE CU LIDIA BUBLE GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN E DISPERAT! (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Apariția imaginilor cu adolescenții arestați a stârnit un val de reacții în Franța. Mai mulți politicieni, avocați sau membri ai sindicatelor din educație și-au exprimat indignarea cu privire la tratametul la care au fost supuși elevii.

REPEDE CLICK AICI: TOȚI AU RĂMAS ÎNMĂRMURIȚI! S-AU PUBLICAT POZELE CU RALUCA BĂDULESCU DEZBRĂCATĂ COMPLET! E CEVA… (FOTO FĂRĂ PREJUDECĂȚI)

”Ceea ce s-a întâmplat cu liceenii de la Mantes-la-Jolie (…) este pur și simplu intolerabil”, a transmis fostul ministru Cécile Duflot.

REPEDE CLICK AICI: DANIELA S-A DEZBRĂCAT COMPLET LA 50 DE ANI… NICI ÎN VISELE TALE NU ÎȚI IMAGINAI CĂ ARATĂ AȘA… (POZE FIERBINȚI)

„Înspăimântător. Este pur și simplu inacceptabil din punct de vedere uman și democratic”, a reacționat deputatul formațiunii ”Franța nesupusă” Clémentine Autain.

REPEDE CLICK AICI: STUDENTELE S-AU DEZBRĂCAT ȘI A ÎNCEPUT NEBUNIA… ALCOOLUL E DE VINĂ (GALERIE FOTO)

În ultimele zile, în cadrul unei mișcări de protest inspirate de „vestele galbene”, mai multe licee din regiunea pariziană au continuat manifestațiile antiguvernamentale.

REPEDE CLICK AICI: STUDENTELE AU PIERDUT LA POKER ȘI AU TREBUIT SĂ SE DEZBRACE COMPLET… DAR CE PORUNCI AU PRIMIT… (FOTO DE NEIMAGINAT)

Sindicatelor liceenilor au declanșat protestele ca urma a reformelor privind bacalaureatul și liceul, de platforma de acces la studii superioare Parcoursup și de crearea serviciului național universal.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursa video:facebook.com/GREVE-Générale