General american, demis după ce s-a descoperit că ducea o viaţă dublă. La ce riscuri s-ar fi supus acesta (VIDEO)

General american, demis după ce s-a descoperit că ducea o viaţă dublă. La ce riscuri s-ar fi supus acesta (VIDEO)

Un general-maior din cadrul armatei americane care deţinea un post important în Europa a fost destituit, după ce s-a descoperit că avea o viaţă privată dublă, potrivit USA Today.

De și părea un familist convins, generalul David Haight a avut timp de aproape 10 ani o amantă, iar cei doi practicau şi relaţii intime în grup, schimbând partenerii.

Haight a fost destituit în luna mai, dar această informație a fost făcută publică recent.

David Haight a început să ducă o viaţă privată dublă în urmă cu mai bine de 10 ani, în timp ce se afla într-o misiune la Bagdad, Irak, când s-a implicat într-o relaţie amoroasă extraconjugală cu Jennifer Armstrong, o angajată a guvernului american.

Totul a început în urma unui email, însă conversația a început să fie tot mai indecentă, ba chiar s-a făcut referire și la relații intime în grup, dar cu toate acestea, Haight este căsătorit şi are patru copii.

Mesajele au fost trimise de pe adresa sa oficială de e-mail, dar şi de pe telefonul său de serviciu. Dacă ruşii, ar fi aflat despre aventurile sexuale ale lui Haight, l-ar fi putut şantaja. După ce aventurile sale au ieşit la iveală, acesta a declarat că s-a angajat să colaboreze cu anchetatorii şi a afirmat că regretă „suferinţa“ provocată soţiei şi familiei sale, făcând totodată apel să li se respecte intimitatea „în această perioadă dificilă“.

General american, demis după ce s-a descoperit că ducea o viaţă dublă

#DIRECT_ONE_shzep0#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)