Georgia: Peste 70 de persoane spitalizate după ce s-au intoxicat cu vapori de clor

Georgia: Peste 70 de persoane spitalizate după ce s-au intoxicat cu vapori de clor
Șaptezeci și trei de persoane au necesitat tratament și internare în spital în urma unei scurgeri de clor la o companie de distribuție a apei de marți. „În jur de 30 de pacienți se află încă în...

Șaptezeci și trei de persoane au necesitat tratament și internare în spital în urma unei scurgeri de clor la o companie de distribuție a apei de marți.

„În jur de 30 de pacienți se află încă în spitale, dar majoritatea dintre ei vor fi externați până la sfârșitul zilei,” a declarat un oficial de la Tbilisi, Temur Grigalashvili, pentru Reuters.

Aporape jumătate din cei duși la spital se aflau într-un autobuz care a trecut prin zona din Tbilisi unde a avut loc scurgerea, iar unul dintre pacienți, un tânăr de 18 ani, bolnav de astm, se afla în stare gravă.

La acest moment, scurgerea nu mai reprezintă o amenințare pentru oameni sau pentru mediu, conform ministrului georgian al Mediului, Goga Khachidze.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)