Germania: O persoană a murit și alte șapte au fost rănite după ce un bărbat s-a aruncat în aer

Germania: O persoană a murit și alte șapte au fost rănite după ce un bărbat s-a aruncat în aer
Foto: foxnews.com

Un bărbat s-a sinucis aruncându-se în aer, duminică, în landul german Hesse, şapte persoane, inclusiv doi poliţişti, fiind rănite în incidentul calificat drept o dramă familială, relatează Mediafax care citează presa germană.

Incidentul a avut loc în satul Homberg, situat în landul german Hesse.

Bărbatul de 49 ani s-a certat cu familia, a plecat puţin timp cu maşina, a revenit şi s-a aruncat în aer în vehicul, folosind un dispozitiv artizanal.

Acesta a murit pe loc, în timp ce șapte persoane, membri ai familiei, vecini şi doi poliţişti chemaţi să aplaneze conflictul, au fost rănite în explozie.

Casele din împrejurimi au suferit avarii.

Sinucigaşul avea autorizaţie pentru utilizarea de substanţe explozive.

Ultima oră
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori