Google a lansat serviciul de reduceri Google Offers, concurent cu Groupon

Google a lansat serviciul de reduceri Google Offers, concurent cu Groupon
Site-ul de cupoane de reduceri pentru cumpărături, Groupon, a angajat un director executiv de la Google, în timp ce Google a început implementarea unui nou serviciu care ţinteşte direct segement de piaţă, în...

Site-ul de cupoane de reduceri pentru cumpărături, Groupon, a angajat un director executiv de la Google, în timp ce Google a început implementarea unui nou serviciu care ţinteşte direct segement de piaţă, în care Groupon prosperă, scrie Reuters.

Groupon a anunţat, joi, că a angajat-o ca director operaţional executiv, pe Margo Georgiadis, care ocupa funcţia de vicepreşedinte pentru operaţiuni globale de vânzări, la Google.

Google a început să publice reclame pe mai multe site-uri, prin care invită consumatorii din Portland, Oregon, să folosească un nou serviciu, Google Offers.

Googe Offers va permite clienţilor să „încheie afaceri profitabile chiar în căsuţa de mail”, se arată într-un comunicat al companiei.

Google, motorul de căutare numărul 1 din lume, a încercat să cumpere, în decembrie, Groupon pentru suma de şase miliarde de dolari, dar cererea a fost refuzată, potrivit surselor.

Rivalitatea dintre cele două companii pe piaţa advertising-ului online localizat a devenit tot mai intensă, fiecare jucător încercând să atragă afaceri mici, precum restaurante sau saloane de cosmetică.

Popularitatea aşa-numitelor servicii de reduceri zilnice, a  crescut simţitor de la lansarea Groupon, de acum trei ani. Compania, nelistată la bursă, nu face publice rezultatele financiare, însă susţine că a trecut pe profit din iunie 2009.

 

 

Ultima oră
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)
18:22 - Peste 18.400 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. La aproape 15.646 a fost vorba de prima doză / Peste 10 milioane de doze administrate de la debutul campaniei
18:20 - O nouă serie de e-mailuri care pretind a fi trimise clienților de către Banca Transilvania. Avertismentul specialiștilor
18:02 - Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)
17:58 - Noi detalii despre ruptura dintre Simona Halep și Darren Cahill. Toni Iuruc nu l-a vrut în preajmă, iar antrenorul nu a venit la nuntă
17:51 - Varietatea, cuvantul de ordine cand achizitionezi un dulap metalic: intre 1 si 30 de usi, intre 1 si 12 polite
17:41 - Motivul emoţionant pentru care Adriana Trandafir a numit-o aşa pe Maria Speranța. Povestea tristă a celor două concurente de la „Asia Express” 2021 (Antena 1)
17:40 - Cursa pentru postul de cancelar al Germaniei, tot mai strânsă. CDU s-a apropiat de SPD, cu trei zile rămase până la alegeri
17:34 - Profesorii fără „certificat verde” din Israel nu vor mai putea intra în școli și preda începând cu 3 octombrie
17:17 - Comisia Europeană propune un încărcător comun pentru dispozitivele electronice. Încărcătorul și telefonul ar urma să fie vândute separat