HAOS LA TORINO în timpul finalei Ligii Campionilor: Peste 1000 de răniți, după o alertă cu bombă (FOTO-VIDEO)

HAOS LA TORINO în timpul finalei Ligii Campionilor: Peste 1000 de răniți, după o alertă cu bombă (FOTO-VIDEO)
Foto: stiripesurse.ro

UPDATE –Poliția italiană a anunțat duminică dimineață, că peste 1000 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după busculada de la Torino, din timpul meciului Juventus – Real Madrid, din finala Ligii Campionilor, potrivit Adevărul.

600 de persoane au fost rănite după o busculadă produsă în piața San Carlo de la Torino, din timpul meciului din finala Ligii Campionilor dintre Juventus și Real Madrid, potrivit Știrile Pro TV.

HAOS LA TORINO în timpul finalei Ligii Campionilor: 600 de răniți, după o alertă cu bombă

#DIRECT_ONE_qas5d4#

Haosul a pornit după ce un fan a anunțat că la locul adunării ar fi amplasată o bombă, astfel oamenii au început să fugă în diverse direcții.

Fanii urmăreau finala pe ecrane uriașe în centrul orașului Torino, când incindentele s-au produs.

Potriviti poliției din Torino, un băiețel a suferit un traumatism cranian și toracic în urma busculadei, acum aflându-se în stare gravă la spitalul Regina Margherita din orașul italian.

Presa italiană informează că un alt copil de trei ani a fost dat dispărut de părinți.

HAOS LA TORINO în timpul finalei Ligii Campionilor

#DIRECT_ONE_2i6v2u#

Două persoane au fost arestate, după ce carabinierii aui descoperit că acestea furau din rucsacurile lăsate de oameni la locul incidentului.

Răniții au fost transportați la spitalul Molinette din Torino, acuzând diverse contuzii datorită căzăturilor, după ce lumea s-a călcat în picioare în încercarea de a părăsi zona.