Un mare actor îi DESFIINŢEAZĂ pe politicieni: ORGOLIUL şi NARCISISMUL sunt MARI, dacă nu mai RELE decât în showbiz

Un mare actor îi DESFIINŢEAZĂ pe politicieni: ORGOLIUL şi NARCISISMUL sunt MARI, dacă nu mai RELE decât în showbiz

Hugh Grant consideră că politica este un fel de „show business pentru cei urâţi”, el spunând că orgoliul şi narcisismul politicienilor sunt de multe ori mai rele decât în cazul celebrităţilor.

Actorul a jucat recent în serialul de televiziune „A Very English Scandal”, în care a interpretat rolul liderului liberal Jeremy Thorpe, care a fost implicat într-un proces foarte mediatizat în anii 1970 sub acuzaţia că ar fi conspirat pentru uciderea fostului său iubit Norman Scott.

Grant a spus la festivalul de film de televiziune de la Edinburgh că acest lucru l-a făcut să înţeleagă cât de relevantă este povestea în 2018.

„O mare parte din Thorpe şi ceea ce a făcut este narcisism. Şi în ultimii şase ani ai vieţii mele, trecând prin scandalul interceptărilor şi intrând în contact cu mulţi politicieni la momentul respectiv, a devenit foarte clar pentru mine că oricine a spus-o a înţeles bine: politica este show business pentru cei urâţi”, a afirmat actorul, potrivit Agerpres.

„Orgoliul şi narcisismul sunt mari, dacă nu mai rele decât am întâlnit în showbiz. Iar asta a fost o mare motivaţie pentru Thorpe; este această absolută, hotărâre de Mare rechin alb, de a obţine ceea ce vrei, şi orice altceva este abandonat. Şi încă văd oameni de genul ăsta. Poţi să vezi asta în politică chiar acum, unde carierele vin pe primul loc, iar ţara pe locul al şaselea sau pe acolo”, a mai spus Grant.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni