IMAGINI ŞOCANTE: Cum sunt ucişi 250 de membri ai grupării ISIS în atacuri aeriene americane (VIDEO)

IMAGINI ŞOCANTE: Cum sunt ucişi 250 de membri ai grupării ISIS în atacuri aeriene americane (VIDEO)
foto: captură video

Minimum 250 de luptători ISIS au fost uciși în atacurile aeriene americane în apropiere de Fallujah.

Oficialii apărării din SUA susțin că cel puțin 250 de lupători ISIS au fost uciși, iar aproximativ 40 de camioane au fost distruse într-o serie de raiduri aeriene în apropiere de orașul irakian Fallujah, care a fost o fortăreață pentru jihadiști, dar a fost recent eliberată de forțele irakiene, informează rt.com.

Oficialii au vorbit sub protecția anonimatului și au declarat că estimarea numărului morților se poate modifica.

Mai multe secvențe video au apărut pe internet în care apar camioane, microbuze și SUV-uri, care pretind că ar face parte dintr-un convoi de stat. Unii, aparent, transportau arme grele sau muniții.

Fallujah: Cel puțin 250 de membri ai grupării ISIS, uciși în atacuri aeriene americane

#DIRECT_ONE_tvuf5v#

Fallujah, care este situat la aproximativ 60 de kilometri de Bagdad, capitala Irakului, a fost sub controlul islamiștilor începând cu 2014.

Oficialii irakieni au declarat victoria deplină asupra ISIS în acest oraș, la mijlocul lunii iunie, după aproape cinci săptămâni de ofensive. Dar nu a fost imediat eliberat, a mai durat cel puțin o săptămână.

Irakul a declarat în cele din urmă că orașul Falluja a fost pe deplin eliberat săptămâna trecută, după ce trupele guvernamentale au intrat în cartierul al-Julan, în partea de nord-vest a orașului, care a fost ultimul bastion rămas ocupat de ISIS.

Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia