Imagini șocante într-un safari din China! Mai mulți tigri au ucis o femeie și au rănit grav o alta (VIDEO)

Imagini șocante într-un safari din China! Mai mulți tigri au ucis o femeie și au rănit grav o alta (VIDEO)

O femeie a murit, iar o alta a fost grav rănită, după ce au fost atacate de mai mulți tigri, într-un safari din apropiere de Beijing, potrivit CCTV, preluat de Agerpres.

Cele două femei făceau parte dintr-un grup de persoane, care participau la un safari într-un vehicul privat în parcul Badaling Safari World. Una dintre victime i-a cerut şoferului să o lase să treacă la volan, iar în momentul în care a încercat să reintre în maşină un tigru s-a năpustit asupra ei şi a atacat-o.

Pentru a ajuta victima, din maşină a ieşit un bărbat, conducătorul vehiculului şi o altă femeie, care a fost atacată de un alt tigru care a ucis-o.

Parcul safari oferă turiștilor posibilitatea de a vedea animale sălbatice, în timp ce se deplasează în maşini sau autobuze.

Parcul Badaling Safari World va rămâne închis până la finalizarea anchetei.

Imagini șocante într-un safari din China

#DIRECT_ONE_ugi8zx#

Tags:
Ultima oră
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori
17:41 - Discursul lui Firicel din „Las Fierbinţi” (Pro TV), despre şansa ratată a băiatului său de a merge la facultate, a adus aminte de cazurile Simona Halep şi Emma Răducanu
17:17 - Ministerul Educației: Peste 17.000 de elevi vor face școală online din cauza intrării localităților în scenariul roșu
17:00 - Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% din decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
16:59 - COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
16:37 - Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
16:33 - Dacia opreşte producţia de la Mioveni, din cauza crizei de semiconductori