India: 368 de posturi și 2,3 milioane de candidați pentru posturi de paznici de noapte și servitori de ceai

India: 368 de posturi și 2,3 milioane de candidați pentru posturi de paznici de noapte și servitori de ceai
Foto: artaceaiului.ro

Un anunț plasat de autoritățile din statul Uttar Pradesh, India, a scos spre ocupare 368 de locuri de muncă. Singura problemă este, însă, că pentru ele se bat 2,3 milioane de candidați.
Posturile scoase la concurs sunt de paznici de noapte şi de servitori de ceai.

Explicația numărului impresionant de candidați este simplă – sunt slujbe de stat, iar angajații vor rămâne pe post până la pensionare, scrie digi24.ro.

Altfel, șomajul este o problemă majoră în India, de aici și aplicațiile specialiștilor IT pentru ocuparea posturilor de paznici sau servitori.

Potrivit autorităţilor din Uttar Pradesh, aplicanţii reprezintă aproape 1% din populaţia acestui stat, iar analizarea tuturor aplicaţiilor ar putea dura patru ani. 

Ultima oră
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale