Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu (VIDEO)

Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu (VIDEO)

Creşte numărul de incidente create de Pokemon Go. O femeie din Statele Unite a rămas blocată în copac după ce a încercat să captureze un Pokemon zburător într-un cimitir. Între timp, un departament de poliţie din Dallas a pregătit un video cu instrucţii pentru prinderea pokemonilor în siguranţă.

Pompierii, obişnuiţi să salveze animale de companie din copaci, au fost uimiţi să afle că de această dată misiunea lor implică salvarea unei persoane. Femeia din New Jersey blocată în copac a fost cea care a sunat pentru a solicita aceasta operaţiune, iar când echipajul de intervenţie a ajuns la ea, a recunoscut că folosea aplicația Pokemon Go înainte de a ajunge în această situaţie penibilă. Pompierii au avertizat jucătorii să nu se pună în situații periculoase când folosesc aplicația.

Între timp, văzând şirul neîntrerupt de incidente ce continuă să fie provocate de aplicaţie, un departament de poliţie din Dallas a realizat un video de instruire amuzant despre modul în care să capturezi pokemoni în siguranţă.

Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu

#DIRECT_ONE_bt5f3b#

Doamnă, este vreun motiv pentru care circulaţi aşa de haotic? Da, tocmai am găsit un Pikachu. Vedeţi? Sunteţi conştientă că nu este sigur să vânaţi pokemoni şi să conduceţi în acelaşi timp? Da. Bun, acum, unde e acel Pikachu?

“Când vânaţi pokemoni, aveţi grijă să nu pătrundeţi pe o proprietate privată.

Departamentul de poliţie din Irving le cere astfel jucătorilor de pokemon să nu folosească aplicaţia la volan, să nu caute pokemoni pe şosele, să joace de preferat cu un grup de prieteni pentru a fi mai în siguranţă, să nu cadă în capcane ale răuvoitorilor şi să nu calce pe proprietăţi private. Rămâne de văzut dacă acet clip pe un ton mai relaxat va avea un efect asupra americanilor sau va continua să se producă un număr la fel de mare sau mai ridicat de incidente nedorite.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)