"Jaful secolului". Aproximativ 50 de indivizi înarmați aparținând unei presupuse grupări criminale au furat o sumă uriașă de bani

"Jaful secolului". Aproximativ 50 de indivizi înarmați aparținând unei presupuse grupări criminale au furat o sumă uriașă de bani
foto: Mediafax

În jur de cincizeci de indivizi înarmați au fost implicați într-un incident numit de autorități "jaful secolului". Aceștia ar face parte dintr-o grupare de crimă organizată din Brazilia și recent au furat milioane de dolari în urma unui jaf armat care a avut loc în Paraguay.

În timpul jafului, care avea ca țintă o companie de pază și sediul poliției din Ciudad del Este, din Paraguay, a fost ucis un polițist.

Autorii jafului au incendiat mai multe vehicule pentru a bloca drumurile și au detonat mai multe dispozitive explozive în apropiere de sediul poliției. Compania Prosegur, care se ocupă cu transportul de valori, a fost vizată de acest atac, potrivit Mediafax.

În acest moment nu se cunosc informații exacte legate de suma pe care au reușit să o fure infractorii.

Potrivit primelor date, în seiful pe care aceștia l-au jefuit ar fi putut fi în jur de 40 de milioane de dolari.

Cel puțin trei suspecți au fost omorâți și patru au fost arestați după intervenția forțelor de securitate din Brazilia și Paraguay.

Urmăriți B1TV.ro și pe