Jeniffer Aniston, desemnată ”Cea mai frumoasă femeie din lume” de revista People (VIDEO)

Jeniffer Aniston, desemnată ''Cea mai frumoasă femeie din lume'' de revista People (VIDEO)
foto: huffingtonpost.co.uk

Actrița Jeniffer Aniston a fost desemnată de revista People drept "Cea mai frumoasă femeie din lume'' în 2016, la diferență de 12 ani după ce a mai avut această onoare.

Vedeta de 47 de ani, a mărturisit că este ''foarte, foarte flatată'' și că aflarea veștii i-a produs ''un moment de încântare adolescentină''.

Printre cele mai recente deținătoare ale acestui titlu se numără actrițele Jennifer Lopez și Lupita Nyong'o, precum și Sandra Bullock, desemnată ''Cea mai frumoasă femeie din lume'' la vârsta de 50 de ani, informează Daily Mail.

Jeniffer Aniston, desemnată ''Cea mai frumoasă femeie din lume'' de revista People

#DIRECT_ONE_ho5utn#

Întrebată ce-i defineşte frumuseţea, Aniston a spus că „încrederea în sine, pacea, bunătatea, sinceritatea şi o viaţă trăită frumos“ sunt cele care o fac să strălucească. „Să accepţi provocări şi să nu te simţi ruşinat dacă ceva nu iese cum ţi-ai dorit, să nu laşi oamenii să te critice, făcându-te să crezi că ai eşuat. E doar un praf în vânt“, sunt alte secrete de care ţine cont actriţa.

În prezent, face exerciții fizice aproape în fiecare zi, dar susține că nu mai are o dietă foarte strictă și își permite uneori să consume și câteva dintre mâncărurile favorite.

Jennifer Aniston a fost căsătorită prima dată cu actorul Brad Pitt, iar anul trecut s-a recăsătorit tot cu un coleg de breaslă, Justin Theroux. Ea acordă o mare atenție siluetei și aspectului ei fizic încă de la începutul carierei sale cinematografice, când un un impresar i-a explicat că nu primește roluri din cauză că este ''prea dolofană''.
Aniston recunoaște că de vină era și regimul ei alimentar, bazat pe cartofi prăjiți cu diferite sosuri și shake-uri pe bază de lapte.

Tags: