John McCain, fost candidat la președinția SUA, surprins jucând poker în timpul audierilor din Senat privind Siria

John McCain, fost candidat la președinția SUA, surprins jucând poker în timpul audierilor din Senat privind Siria
Senatorul republican John McCain, fost candidat la prezidențialele SUA în 2008, a fost surprins, marți, jucând poker pe telefonul mobil în timpul audierilor din cadrul Comisiei pentru Relaţii Internaţionale din...

Senatorul republican John McCain, fost candidat la prezidențialele SUA în 2008, a fost surprins, marți, jucând poker pe telefonul mobil în timpul audierilor din cadrul Comisiei pentru Relaţii Internaţionale din Senatul american, pe tema unei intervenţii militare a Statelor Unite în Siria, relatează un blog al Washington Post.

Cotidianul american a publicat o fotografie în care John McCain juca Poker pe telefonul său iPhone, în timp ce secretarul de stat John Kerry făcea declarații cu privire la o eventuală intervenție în Siria, alături de secretarul Apărării Chuck Hagel și șeful Statului Major Interarme generalul Martin Dempsey au făcut declaraţii cu privire la o intervenţie în Siria.

După ce fotografia a circulat pe Twitter, McCain a răspuns pe aceeaşi reţea: „Scandal! Prins jucându-mă pe iPhone la 3+ ore de audieri în Senat – cel mai rău lucru este că am pierdut!”.

Ulterior, senatorul a explicat că trei ore și jumăatate de dezbateri pot fi plictisitoare, adăugând că a jucat doar cu bani virtuali.

Tags:
Ultima oră
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele