Kanye West a izbucnit în lacrimi la primul miting din campania prezidenţială. „Aproape că mi-am ucis fiica” (VIDEO)

Kanye West a izbucnit în lacrimi la primul miting din campania prezidenţială. „Aproape că mi-am ucis fiica” (VIDEO)
Sursa Foto: captură de ecran / YouTube

După ce un membru al echipei sale a anunțat, acum o săptămână, că rapper-ul Kanye West se retrage din cursa pentru peședinția Statelor Unite ale Americii, acesta a susținut, duminică, în Carolina de Sud, primul miting din campania lui. În cadrul acestui miting, Kanye West a făcut o serie de mărturisiri care au uimit pe toată lumea, iar la un moment dat, acesta a izbucnit în lacrimi.

Kanye West a mărturisit că mama sa i-a salvat viața

Kanye West și-a făcut apariția piesa „Stairway to Heaven” a grupului The O’Jays. Acesta a ales să vorbească fără microfon și le-a cerut celor care au venit să îl asculte să păstreze liniștea și ordinea. Rapper-ul a abordat mai multe subiecte. Acesta a ales să vorbească despre avort, dependență, religie, arme și sprijinirea comunităţii LGBTQ, potrivit news.ro.

Kanye West a făcut o serie de mărturisiri total neașteptate. Acesta a dezvăluit faptul că mama lui i-a salvat viața pentru că tatăl lui a vrut să îl avorteze, moment în care a izbucnit în lacrimi.

„Mama mi-a salvat viaţa. Tata voia să mă avorteze. Nu ar fi existat Kanye West azi pentru că tata era prea ocupat”, a spus el rapper-ul.

După care a continuat prin a mărturisi că nu a vrut, inițial, ca soția sa să păstreze primul lor copil.

„Aproape că mi-am ucis fiica. Îmi amintesc că prietena mea (acum, soţia Kim Kardashian. n.r.) m-a sunat ţipând şi plângând că este însărcinată… A spus că este însărcinată şi pentru o lună, două, trei, am discutat ca ea să nu facă acest copil. Avea pastilele în mână”, a adăugat Kanye West.

Kanye West a mărturisit că mama sa i-a salvat viața

Acesta a explicat și ce l-a făcut să se răzgândească și să își dorească copilul. În timp ce era în Paris, ecranul televizorului „a devenit alb – negru şi Dumnezeu a zis: «Dacă te joci cu viziunea mea, mă voi juca cu a ta». Mi-am sunat soţia şi i-am spus: «Vom avea acest copil». Chiar dacă ea ar divorţa de mine după acest discurs, a adus-o pe lume pe North”.

Prin aceste mărturisiri, artistul a vrut să justifice motivul pentru care este împotriva avortului.

Kanye West a mai vorbit și despre folosirea armelor.

„Trăiesc într-o fermă de 4.000 de acri (în Wyoming, n.r.) şi pot trage cu puşca toată ziua fără să merg la închisoare. Armele de foc sunt distractive… Dacă voi abandonaţi toate armele, când alte ţări intră şi voi nu aveţi arme, ce credeţi că se va întâmpla? Veţi fi asupriţi. Armele nu ucid oameni. Oamenii ucid oameni”, a declarat Kanye West.

Rapper-ul și-a exprimat, pe data de 4 iulie, dorința de a candida pentru funcţia de preşedinte al SUA, prin intermediul unei postări pe Twitter, asta după ce în nenumărate rânduri, s-a arătat un susținător ferm al actualului președinte, Donald Trump.

„Trebuie să îndeplinim promisiuea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION”, a scris Kanye West pe Twitter.

Ultima oră
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)