Kaufland a făcut o modificare în magazinele sale, care îi afectează pe toţi clienţii. Cum se schimbă modul de a cumpăra

Kaufland a făcut o modificare în magazinele sale, care îi afectează pe toţi clienţii. Cum se schimbă modul de a cumpăra

Kaufland schimbă modul în care clienţii săi fac cumpărături. Supermarketul introduce în magazine K-Scan, un nou serviciu prin care clienții pot să își scaneze singuri produsele, iar la casa de marcat doar să finalizeze cumpărăturile.

Cum funcţionează K-Scan?

Noul serviciu poate fi folosit fie cu telefonul mobil, prin aplicația Kaufland, fie cu ajutorul scannerului de mână. Telefonul mobil sau scannerele din magazine calculează suma de plată, care se poate achita apoi direct la casele express. Astfel, prin această soluție se evită aglomerația și statul la casă.

Unde puteţi găsi acest sistem K-Scan? În 6 magazine: Kaufland București – Sisești, București -Tei, Kaufland Buftea, Kaufland Cluj – Mănăștur, Kaufland Timișoara – Elisabetin și București Pantelimon urmând ca, în perioada următoare, proiectul să se extindă în alte locații din întreaga țară.

  • Scannerele de mână: în magazinele din București Pantelimon și din București Sisești.
  • K-Scan este accesibil prin aplicația companiei: în magazinele Kaufland Cluj – Mănăștur, București – Tei, Buftea și Kaufland Timișoara – Elisabetin.
Tags:
Ultima oră
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani