Un avion Boeing şi-a golit rezervoarele cu carburant peste o şcoală (VIDEO)

Un avion Boeing şi-a golit rezervoarele cu carburant peste o şcoală (VIDEO)

Un avion Boeing al companiei americane Delta Airlines, ce a plecat de pe aeroportul din Los Angeles cu destinația Shanghai, China, a avut probleme la un motor și şi-a golit rezervoarele cu carburant deasupra suburbiilor Los Angeles-ului, inclusiv deasupra unei școli.

20 de copii şi 11 adulţi s-au plâns de iritaţii ale pielii sau de probleme respiratorii, dar „în niciunul dintre cazuri nu a fost necesară spitalizarea”, au transmis autoritățile.

LACRIMI PENTRU MARA BĂNICĂ! A MURIT FULGERĂTOR! VESTEA NEAGRĂ A ȘOCAT TOATĂ ROMÂNIA (GALERIE FOTO)

Din cauza problemelei tehnice, aeronava a fost nevoită să se întoarcă pe aeroportul din Los Angeles, notează dw.com.

Înainte de aterizare, avionul a aruncat carburant, „aşa cum prevede procedura normală”, pentru a fi mai ușor în vederea unei aterizări de urgenţă, a explicat un purtător de cuvânt al Delta Airlines.

CEA MAI SEXY BUNICĂ DIN LUME ȘOCHEAZĂ CU POZE NECENZURATE! BĂRBAȚII AU ÎNNEBUNIT CÂND AU AFLAT CE VÂRSTĂ ARE! ASTA E PREA DE TOT… (GALERIE FOTO)

Agenţia americană pentru aviaţia civilă a deschis o anchetă și a precizat că procedurile prevăd „golirea de carburant deasupra unor zone nelocuite bine identificate, în general la altitudini mari, astfel încât combustibilul să se evapore şi să se disperseze înainte de a atinge solul”.

Sursă Video: Airport Webcams

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:55 - Israelul aprobă vaccinarea împotriva COVID-19 la copiii vulnerabili cu vârsta între 5 și12 ani
20:39 - Klaus Iohannis: Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie la încheierea gravei crize sanitare. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false e să slăbească solidaritatea națiunii noastre (VIDEO)
20:25 - Octavian Jurma: „Al patrulea val al pandemiei a început mai devreme în România. Pragul de 1.000 de cazuri zilnice, depășit în luna august”
20:18 - Medici și asistenți medicali, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Ambulanței: „Duceți permanent o luptă contracronometru care de cele mai multe ori face diferența între viață și moarte” (VIDEO)
20:05 - CNAIR anunță restricții de circulație în aproape toată țara, din cauza caniculei
20:03 - Schimbări la procedura adopției copiilor, adoptate de Guvern. Birocratizarea excesivă va fi eliminată
20:01 - Un turist ceh dat dispărut a fost căutat pe munte de salvamontiști. Bărbatul a fost găsit în gara din Braşov
19:45 - George Simion (AUR): Sunt ONG-uri care încearcă să le spună copiilor cât de normal e să îți alegi singur sexul. Se încearcă introducerea acestui gen de propagandă și pe cale oficială (VIDEO)
19:24 - Comisia Europeană a aprobat achiziția Telekom România de către Orange, cu anumite concesii
19:15 - Raed Arafat: De exemplu, ca să nu se închidă, la creșterea incidenței accesul în restaurante la interior ar putea fi permis doar persoanelor vaccinate. Nu cred că vorbim de discriminare (VIDEO)