Marcel Ciolacu: Eu cred că vom avea peste 20 de consilii judeţene câştigate de PSD

Marcel Ciolacu: Eu cred că vom avea peste 20 de consilii judeţene câştigate de PSD
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat că obiectivul social – democraţilor este să obţină cât mai mulţi aleşi locali. Totodată, acesta consideră că PSD va obţine conducerea a peste 20 de consilii judeţene.

Marcel Ciulacu: Perla coroanei este Primăria Generală a Capitalei. Eu cred că vom avea peste 20 de consilii judeţene câştigate de PSD

Liderul PSD a spus, luni seară, la Antena 3, că obiectivul partidului este să aibă cei mai mulţi aleşi locali și ”perla coroanei” fiind Primăria Generală a Capitalei.

”Obiectivul este să avem cei mai mulţi aleşi locali, din nou, confirmaţi pe funcţii, că marea majoritate, peste 95 la sută sunt aceeaşi candidaţi, la fel ca şi la PNL. Perla coroanei normal că este Primăria Generală a Capitalei şi eu cred că vom avea peste 20 de consilii judeţene câştigate de PSD”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Comentând rezultatele unui sondaj de opinie, Ciolacu a spus că nu înţelege de ce sunt diferenţe între candidaţi şi partidele pe care aceştia le reprezintă.

”Nu înţeleg diferenţa mare, de obicei am făcut campanie de 30 de ani sunt în acest partid, nu înţeleg diferenţa mare dintre candidat şi partid. De obicei la alegeri se votează liniar. Sunt candidaţi, cum este doamna primar general Gabriela Firea, care trag lista, dar diferenţele candidat şi partid sunt, de obicei, 2-3 procente şi aşa va fi şi la Bucureşti. Diferenţa între partid şi candidat va fi de 2-3 procente în plus pentru candidat”, a precizat Marcel Ciolacu.